15 Julai 2018

TEXAS CHICKEN PASTI NAK LAGI !


REVIEW l TEXAS CHICKEN PASTI NAK LAGI ! 

Jika kita berborak tentang fast & food, tentu korang akan terpikir McDonald's, Kentucky friend chicken dan lain-lain. 

Sememangnya kewujudan Texas Chicken bukanlah hari ini baru kita dergari, malah restoran fast & food ini sudah dikenali di beberapa negeri seperti Selangor, Negeri Sembilan dan Wilayah Persekutuan. 

Baru-baru ini, Texas Chicken telah membuka serta memperluaskan francaisnya di Selatan tanahair iaitu di Johor Bahru City Square kerana mempunyai permintaan tinggi serta untuk menarik minat penduduk di Selatan tanahair. 

Tentu korang tertanya, sedap sangat ke Texas Chicken sampai korang patut pergi, mybe belum cuba belum tahu. Orang kata, kalau tak kenal maka tak cinta. Jika korang tanya aku, sedap ke tidak, sudah tentu yaaaa, kelainan crunch yang tidak dapat disangkal lagi. 

Okayyyy, let's menikmati "Its Crunch Time" 

 


Actually, pada mereka yang suka menikmati kerangupan serta kepedasan yang berapi seperti kapal api, korang boleh order Spicy Chicken. hah ! tak cukup pedas, nak lagi pedasssssssss........  


Okay, ini memang pedasss! disebabkan perasaan berkobar nak tahu dimana tahap kepedasan Ayam Keju Berapi ni ! sumpah memang nak lagi. Even pedas sekalipun, Perghhhh! memang nak lagi.




Apa yang menarik Biskut ni, sangat lembut dan tidak muak 












Apa yang menarik lagi di Texas Chicken, korang nak refill air sampai 10 kali pun takde masalah. So, jangan lepaskan peluang. Datang dan menikmati sendiri dengan kelainan serta kelazatan di Texas Chicken. 

Akhir sekali, sekalung tahniah Texas chicken ! atas pembukaan cawangan baru di City Square, JB untuk kali pertama di selatan tanahair


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogr.my

Faez Ramly Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign