04 Oktober 2015

APA ITU SHAWL PERFUME ?






Tentu ramai tertanya-tanya apa itu Shawl Perfume, wangi ke ?

Itu antara soalan pertama yang ada di minda aku..

Aku minat ke arah perniagaan, tak kesah laaa perniagaan apa sekali pun, janji halal. Bak orang kata, kalau dah minat penat pun tak terasa. Aku percaya 9/10 adalah rezeki dari perniagaan. Tapi.... Bukan MLM tau ( Multi-Level Marketing ). Terus terang aku memang tak suka MLM, even company nombor 1 in the world.

Permulaanya, aku mencari sesuatu produk yang sememangya rutin setiap orang akan memakainya. Akhirnya, aku terjumpa Shawl Perfume. Pada permulaanya aku agak ragu jugak, boleh ke ? laku ke ? orang nak beli ke ? boleh jana pendapatan aku sebagai student ke ?. 

Akhirnya, aku ambil keputusan untuk memulakan perniagaan secara direct dan onlines. 

Hari pertama aku menjual Shawl Perfume sangat laku. Hampir 30 botol terjual dalam masa beberapa jam sahaja.

Tentu ramai terkejut, wangi sangat ke ?

Ya... Wangian yang sangat lembut membuatkan ramai terpikat akan harumanya. Teruja bila melihat customers suka akan harumanya.


Shawl Perfume adalah Produk Bumiputera yang di inspirakan wangian Antarabangsa. Mempunyai Set Lelaki dan Perempuan dan mempunyai 5 jenis wangian berbeza di dalam kotak. 

Kenapa anda perlu beli Shawl Perfume kerana ringan dan mudah dibawa ke mana sahaja. Shawl Perfume berbentuk Pen dan sesuai kepada pemakai yang selalu aktif dan travel ke luar. 


 :: For women ::

Code 1 : Inspired by Avril Lavigne Forbidden Rose

Code 2 : Inspired by Gucci Envy Me
Code 3 : Inspired by Gucci Flora

Code 4 : Inspired by DKNY Fresh Blossom (sold)
Code 5 : Inspired by Britney Spears Midnite Fantasy 


::: For men :::


Code 1 : Inspired by Lacoste Essential
Code 2 : Inspired by Montblanc Starwalker
Code 3 : Inspired by David Beckham Pure Instinct
Code 4 : Inspired by Hugo Boss Red
Code 5 : Inspired by Paco Raban One Million


Size : 13-15cm
1 botol x 9ml

Jom kenali perfume yang anda suka.....


FOR WOMEN




Code 1 for women : Inspired by Avril Lavigne Forbidden Rose. 

Antara kegilaan customers apabila merasai haruman wangian yang sangat lembut dan segar. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..




Code 2 for women : Inspired by Gucci Envy Me.

Wangian Flora Green lebih sesuai kepada wanita yang suka akan bau haruman bunga yang segar dan baunya seolah baru dipetik. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..



Code 3 for women : Inspired by Gucci Flora.

Antara kegilaan customers apabila merasai kelembutan fruity floral, sesuai digunakan kepada pemakai yang tidak suka bau kemanisan.. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa




Code 4 for women : Inspired by DKNY Fresh Blossom.. 

Wangian yang sangat kuat dan tahan lama.. Sesuai kepada pemakai yang aktif pergerakkan.. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..





Code 5 for women : Inspired by Britney Spears Midnight Fantasy.. 

Antara kegilaan customers apabila merasai kelembutan dalam manisan, sesuai digunakan kepada pemakai yang akan suka kepada bauan segar. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..





FOR MEN



Code 1 : Inspired by Lacoste Essential


Wangian Floral yang segar dan kuat. Sesuai kepada lelaki yang aktif pergerakkan. Haruman akan sentiasa segar. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..



Code 2 : Inspired by Montblanc Starwalker

Haruman wangian yang akan sentiasa kelihatan macho dan bertenaga. 

Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..




Code 3 : Inspired by David Beckham Pure Instinct
Wangian yang sentiasa segar dan harum. Sesuai kepada lelaki yang tidak suka wangian terlalu keras. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..




Code 4 : Inspired by Hugo Boss Red

Haruman floral yang sangat lembut. Wangian kelihatan lebih segar dan tenang apabila anda memakainya. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..




Code 5 : Inspired by Paco Raban One Million

 Wangian yang keras akan kelihatan anda lebih bersemagat apabila memilikinya. Haruman di inspirasi dari Wangian Antarabangsa..




Antara feedback member selepas menggunakan Shawl Perfume. Dilla beli sekali 3 botol wangian kerana suka haruman dari Shawl Perfume.




Alhamdulillah, permintaan semakin tinggi. Apabila customers puas hati, aku yang jual pun rasa happy jee.

Apa yang difikirkan tuh, cepat grab ! sebelum terlambat...

Hanya RM 15.00 sebotol Termasuk Postage ! 

WHATAPPS : 019-206 1053 :: FAEZ ::

Sekiranya anda berminat jadi agen untuk jana pendapatan melalui shawl perfume, capai phone terus whatapps okay :)..

Visit ig shop : @hotgalleryonlines



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogr.my

Faez Ramly Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign