04 April 2016

SENTUHAN KALBU MAKEUP ARTIST PRINCESS BEAUTY YANG PASTI MENCERIAKAN HARI KORANG


REVIEW l Sentuhan Kalbu Dari Princess Beauty

     

Ketika korang masih mentah lagi, pernah tak korang terfikir siapa tukang solek korang di hari bahagia. Dimana, waktu tuh korang bagaikan permaisuri bidadari yang sangat ditunggu-tunggu oleh rakyat jelata (tetamu). 

Ketibaan korang dinanti dan disambut dengan senyuman para tetamu. Pada ketika itu, tetamu jemputan korang akan memandang wajah korang dengan penuh teliti. Senang cerita untuk segmen gossip laaa...

Korang jangan lupa, pada ketika itu. Tetamu yang hadir bukan sahaja memeriahkan, malah ada juga tetamu yang akan gosip tentang solekan pengantin yang teruk. Tak silap, satu kampung dia hebohkan.
 


Korang nak tahu tak ? masa hari persandingan korang, macam-macam jenis tetamu yang korang akan dergar dan jumpa tau ! Contoh gosip mak jemah....

1) "Ehh ! tengok tuh kening dia macam kabel eletrik 

2) "Perghh ! Eyeshadow dia langsung tak masuk dengan tema"

3) "Baju lawa, hmmm... tapi, sayangkan makeup dia macam nak pegi pasar"

4) "Mesti dia makeup sendiri kan.. Sampai gincu pun terkeluar dari landasan"

5) "Mak andam mana dia amik tuh ? sampai taktahu teknik kening yang betul"

 
Macam-macam style yang korang akan dergar. So, dari sekarang korang perlu cari tukang solek yang sebernanya. 

Yang mana korang ada perancangan nak melangsungkan pertunangan, perkahwinan atau sebarang majlis. Korang boleh riki-riki hasil makeup Princess beauty.

Servis perkhidmatan yang ditawarkan oleh MUA Princess Beauty seperti :

1) Wedding 
                                                       HARGA

- Tunang                                          RM 150
- Nikah                                            RM 300
- Sanding                                         RM 300
- Malam Berinai                                RM 300

Combo

- Tunang + Nikah                              RM 400
- Tunang + Nikah + Sanding              RM 650
- Nikah + Sanding                             RM 500
- Nikah + Sanding + Malam Berinai    RM 650

2) Event / Function                           RM 150

3) Birthday Party                              RM 100

4) Show 

- Stage                                            RM 150
- Lakonan                                        RM 200
- Tarian                                           RM 200

5) Photoshoot                                  RM 150

Apa yang best pengangkutan sekitar Selangor dan KL adalah percuma.

    

 






   

Apa kata, kita baca feedback dari customers yang pernah ditatarias oleh MUA Puteri. Korang boleh stalker ig MUA Puteri, tengok macam-macam jenis ada tau ! IG : Puteri Zubaidillah (MUA)


So ! macam mana ? kalau korang berminat dengan hasil solekan MUA Puteri, korang boleh contact dia di talian : 013 - 292  7870


Ehh.... Lupa nak bagitahu korang, Princess Beauty akan adakan bengkel solekan dan terhad untuk 15 orang sahaja !



Sekiranya korang berminat untuk bengkel solekan Princess Beauty di Shah Alam. 

Tolong ! rebut peluang sekarang ! Penyertaan bengkel solekan ini terhad untuk 15 orang sahaja... Kalau korang terlambat walaupun ke-16, Abis laaa ! bengkel solekan tutup serta merta.

Bayaran bengkel solekan Princess Beauty hanya RM 150 SAHAJA !

Sekiranya korang berminat, jangan lupa booking nama korang dengan bayaran RM 50 sebagai deposit dan bayaran terakhir pada 20 April 2016.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogr.my

Faez Ramly Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign