04 Ogos 2016

MEMENANGI IPHONE 6S ROSE GOLD DARI SHOPPING ONLINE DAMIR LUNA



REVIEW l Memenangi Iphone 6s Rose Gold Dari Shopping Online Damir Luna


     Bila kita dergar hadiah menarik siapa tak meleleh woi, apatah lagi memenangi sebuah gadjet telekomunikasi yang berjenama. 

Tak mahu cerita panjang, tentu korang tak sabar kan kenapa Damir Luna nak bagi Iphone 6s Rose Gold secara percuma !!!....

Gara-gara 100K followers di Instagram, pihak Damir Luna berbesar hati memberi kepada sesiapa sahaja mengikuti terma dan syarat yang tertera :

1) Follow instagram di bawah
@damirluna 
@damirdl
@buahhatialllah

2) Follow page Damir Luna

3) Repost, share, komen, tag, mention kawan seramai mungkin.

4) Letak caption win win dan apa sahaja yang menarik minat pihak Damir Luna


    Aku suggestkan korang repost dan do anything yang boleh menarik minat pihak Damir Luna. Biar dia keliru nak memilih siapa pemenangnya. Mana tahu ada penambahan hadiah kalau korang buat macam tuh...


 

     Buat mereka masih tidak tahu apa itu brand Damir Luna. Tiba waktu untuk korang tahu apa itu Damir Luna. Actually, brand Damir Luna diuruskan oleh usahawan anak muda melayu yang menghasilkan rekaan baju dan design moden mengikut peredaran masa. 

     Selain itu, usahawan anak muda ini bukan sahaja menfokuskan 1 barangan. Malahan, dia turut menjual tudung, alat persolekan wanita, set penjagaan muka bagi kaum lelaki dan lain-lain. 


     Bagi kaum lelaki, jangan ambil mudah tentang penjagaan muka korang kerana kesannya bukan sekarang, tapi akan datang.

     Kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang boleh stalker kat instagram Damir luna. 


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogr.my

Faez Ramly Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign